Woonwinkel ''De Charlatan'' 
 

over de charlatan


Van harte welkom op de website van Interieur & Lifestyle “DE CHARLATAN”.
Begonnen in de St. Janstraat in het hart van Middelburg met een klein winkeltje vol met meubelen en decoratie groeiend naar een grote meubelwinkel in de Geere Passage in Middelburg.
Daar hebben we 15 jaar met veel plezier en passie jarenlang onze visie op mooi en comfortabel wonen met al onze klanten gedeeld.
Toch was daar aldoor het verlangen om onze winkel, meubelwerkplaats en privé samen te voegen op een mooie landelijke locatie dicht aan de rand van Middelburg. Via enkele omzwervingen en tijdelijke locaties is dat november 2010 “per toeval” op ons pad gekomen.
Onze woonwinkel combineren we met drie vakantiewoningen, met voor elke gast een grote groene privétuin. Met het Veerse bos en de Veerse kreken als achtertuin voegt dat een extra dimensie toe.
Al heel wat vaste gasten maar ook nieuwe hebben de weg gevonden naar het “Hof van Seiswegen” en daar genoten van een korte of langere vakantie. We bruisen van ideeën en streven ernaar om hier een plek te creëren waar het voor jong en oud 100% genieten is. Op de site vind u foto’s die een sfeerbeeld geven van onze winkel.
Klikt u de foto aan en geniet met 100% .
Op het prikbord van Zeelandnet en Instagram treft u altijd advertenties, een actuele collectie en aanbiedingen aan.
Onze collectie wisselt continue en wordt doorlopend aangevuld, daarom geven de foto’s u niet altijd een actueel beeld van datgeen wat we in onze showroom hebben staan.


Graag tot ziens Ray en Diana